wat we doen

Verbouw

Van der Vliet realiseert je verbouw in de Bommelerwaard, Gelderland en Noord-Brabant.

Ja ik heb bouwplannen

Van verbouwing tot een aanbouw of volledige nieuwbouw, wij kunnen het allemaal voor je realiseren. Dankzij een hecht en betrouwbaar team zijn wij in staat om zowel kleine als grote opdrachten aan te nemen en uit te voeren. Van planvorming tot realisatie en oplevering en nazorg. We zijn je graag op persoonlijke wijze van dienst. Dat maakt Van der Vliet veelzijdig en overal inzetbaar.

  • Goede service
  • Komt afspraken na
  • Flexibel
  • Deskundig
  • Professioneel

Hoe we te werk gaan

Onze aanpak is eenvoudig en doeltreffend; hieronder per stap een korte toelichting:

Stap 1: Oriënterend gesprek, wensen en ideeën

In een eerste gesprek komen de wensen aan bod. Wat is de sfeer die je wit bereiken, zijn er specifieke indelingswensen, bestemmingen van ruimten, wat is het doel? We denken graag met je mee in deze fase en komen gelijk al vanuit ervaring met praktische oplossingen en ideeën. Aan tafel worden vaak al schetsjes gemaakt en bijvoorbeeld aan de hand van voorbeelden onderwerpen en ideeën besproken.

Stap 2: Tekening en berekeningen

De voorlopige plannen worden concreet gemaakt in tekeningen. Ook constructief met betrekking tot sonderingen, fundering en EPC (energieprestatiecoëfficiënt) worden zorgvuldig berekeningen gemaakt en gepresenteerd.

Stap 3: Prijsopgave en planning

Na de tekenfase, of soms zelfs tegelijk met de tekeningen wordt een overzichtelijke prijsopgave gemaakt, passend binnen het budget. Ook de planning komt nu aan de orde.

Stap 4: Opdrachtbevestiging

Zijn voorgaande stappen naar wederzijdse tevredenheid doorlopen dan wordt dit alles helder weergegeven in een opdrachtbevestiging. Ook de bouwtermijnen en betalingstermijnen worden helder weergegeven, geen verrassingen achteraf dus.

Stap 5: Bouwaanvraag

Na ondertekening van de opdrachtbevestiging kunnen we met de voorbereidingen aan de slag en dienen we de bouwaanvraag in.

Stap 6: Materialen planning en – bestelling

Is de bouwaanvraag goedgekeurd dan worden de materialen concreet gemaakt en definitief in bestelling genomen.

Stap 7: Start Bouw

De feitelijke bouw kan nu beginnen. Indien van toepassing (bij nieuwbouw en aanbouw) starten we met het grondwerk en het verzorgen van de fundering. Vervolgens volgt de feitelijke bouw volgens tekening en de vooraf gemaakte afspraken. Planning en voortgang en keuzen die tijdens de bouw moeten worden gemaakt worden regelmatig afgestemd met de opdrachtgever. Is de ruwbouw gereed dan starten we met de afbouw, afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken varieert dit van casco tot aan volledig afgewerkt tot aan stucwerk en schilderwerk aan toe.

Stap 8: Oplevering

De oplevering is altijd een zorgvuldig moment. We lopen alles na en waar nodig worden de laatste oneffenheden nog verfijnd. Het komt regelmatig voor dat bij oplevering ook aanvullende wensen worden besproken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van straatwerk en hekwerk.

Stap 9: Nazorg

We zijn graag trots op ons werk, maar veel belangrijker is dat onze opdrachtgevers dat zijn en ook blijven. Wat vaak vergeten wordt bij collega’s is dat tijdens een eerste periode van gebruik van een woning of pand er altijd nog onderwerpen naar voren komen die even wat aandacht vragen. Des te sneller dat is opgelost, des te hoger het woongenot.

 

Nog meer Nieuwbouw

Direct contact met de aannemer?

Wil je weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bouwplannen? Of heb je vragen of wil je een vergelijk? Aarzel niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee en geven je vlot inzicht in de mogelijkheden.

Neem contact op

We werken met kwaliteitsmerken

Vakmanschap vraagt om kwalitatief goede en duurzame materialen.

Wienerbergen
Wienerbergen
Keramiek
Rijswaard
Rijswaard
Baksteen
Kingspan
Kingspan
Bouwproducten
Klant aan het woord

Wij hebben een prima ervaring met Guido en z'n team. Een grote verbouwing aan ons huis is zo gedaan dat we er gewoon in konden blijven wonen. Alles gebeurde in goed overleg. Het afwerken is door ons zelf gedaan, ook dat was geen probleem. Kortom een aannemersbedrijf om aan te bevelen.