project Nieuwbouw

Nieuwbouw bungalow met kelder Lijsterlaan Zaltbommel

Statige bungalow met kelder

Eigen ontwerp met veel functionele ruimte

Voor deze moderne bungalow in Zaltbommel heeft Van der Vliet het ontwerp zelf in nauwe samenspraak met de opdrachtgever gemaakt. Belangrijke wens hierbij was de onderkeldering van de woning waardoor veel ruimte en functionaliteit is verkregen.

Projectdetails

Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Lijsterlaan, Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2016
Architect
Architectenbureau Sloven / Van der Vliet
Werkzaamheden
Nieuwbouw
Strakke vormgeving met robuuste contouren

Bouwen met voortschrijdend inzicht

Samen bouwen met de opdrachtgever. Dat hield in dat ook tijdens de bouw alle ruimte werd geboden om de bouwwijze en materiaalkeuze in gezamenlijk overleg te bepalen. Beviel iets niet na het opzetten van een proefstuk, dan werd het aangepast en werd in onderling overleg bepaald hoe verder te gaan. De wens van de klant was bij de realisatie van deze fraaie bungalow leidend voor iedere vervolgfase. Dat is mogelijk als je elkaar goed verstaat en beiden weet waar je het over hebt. Qua ontwerp, maar zeker ook op het gebied van constructie, materiaalkeuzen en uitvoering. Een succesvolle samenwerking met een unieke woning als meer dan tevredenstellend resultaat.

Meer dan een nieuwbouw woning alleen

Eens te meer blijkt dat Van der Vliet Aannemers niet alleen sterk is in het bouwen van woningen. Ook de omgeving rond de woning werd vakkundig onder handen genomen. Zo werd bijvoorbeeld ook het straatwerk, het plaatsen van de poort en het hekwerk rond het perceel door Van der Vliet naar wens van de opdrachtgever uitgevoerd. Ook het tegelen van de gevel en het bewerken van gedeelten van de buitengevel met een roestuitstraling behoorde tot de werkzaamheden. Als klap op de vuurpijl werd ook de groenvoorziening vakkundig onder handen genomen door onder andere het aanplanten van bomen en de inrichting van het dakterras.

Zonnige serre met brede schuifpui

Grote kelder en een groen dak in een groene omgeving

Naast de statige uitstraling die de ruime bungalow heeft, is de totale onderkeldering een bijzonder karakteristiek van deze woning. De primaire woonfuncties zijn allen gelijkvloers gehouden en de functionele grote kelderruimte biedt daarnaast een extra waarde in het wooncomfort. Het groene dak van de bungalow sluit naadloos aan op de boomrijke groene omgeving van deze luxe nieuwbouw woning op stand.

Nog meer Nieuwbouw

Ja, ik heb bouwplannen