Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf is jouw persoonlijke aannemer in de regio Bommelerwaard. We staan bekend om onze persoonlijke benadering en de flexibele aanpak. Van een kleine verbouwing tot de renovatie van een heel huis. Maar ook het realiseren van een uitbouw en uiteraard ook nieuwbouw van woningen. Daarnaast zijn we graag aan de slag voor het realiseren of renoveren van woonboerderijen, maar ook bedrijfspanden staan op ons lijstje van gedane zaken.

Verrassende ideeën en praktische oplossingen

Geen vraag is ons te vreemd en een oplossing wordt altijd gevonden, dat is onze overtuiging. We denken graag met je mee. Niet alleen bij de uitvoering, maar juist ook in de beginfase. Dat zorgt voor het optimaal benutten van de mogelijkheden en vaak komen we tot verrassende ideeën en praktische en efficiënte oplossingen. Daar houden we van en dat maakt het vak voor ons ook zo uitdagend.

Passend bij je budget

Hoe kun je de ruimte het meest efficiënt indelen? Of hoe vergroot je de hoeveelheid licht in je huis? Als het even kan dan tekenen we het graag zelf voor je uit, komen met voorstellen en oplossingen passend bij je budget. Goed doordacht, vaak net even anders dan je zelf zou bedenken. Dat komt door de jarenlange ervaring en het feit dat we het als sport zien om net even anders te denken, de praktische oplossingen te zoeken en tegelijkertijd efficiënt te denken in techniek en uitvoering. Hiermee bespaar je vaak op je totaalbudget en bespaar je meestal ook de kosten van een dure architect en komt je toch tot het gewenste resultaat.

Particuliere bouw, onderhoud en renovatie

Als particulier kun je bij ons terecht voor iedere bouwwens. Dat kan zijn voor onder andere een dakopbouw, een aanbouw, plaatsen van een dakkapel verruimen van de badkamer of de aanleg van een dakterras. Maar ook verbouwingen onder architectuur, interieurbouw op maat of onderhoud behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Zakelijke bouw, onderhoud en renovatie

Moet de bestaande bedrijfshuisvesting uitgebreid worden door een gedeelte bij te bouwen? Of streef je naar de bouw van een nieuw bedrijfspand? Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf realiseert het voor je en neemt het gehele traject van planvorming tot bouw en oplevering voor zijn rekening. Als ervaren aannemer op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, zijn we als geen ander in staat eisen en wensen op het gebied van zakelijke huisvesting om te zetten in een meer dan tevredenstellend en betaalbaar resultaat. De persoonlijke betrokkenheid bij onze (nieuwbouw) projecten en de open en integere stijl van werken onderscheidt ons bouwbedrijf ook voor de zakelijke markt van andere aannemers.

  • Prettige, betrouwbare vakmensen
  • Afspraak is afspraak
  • Kwaliteit in werk en materiaal
  • Klantwensen en eisen staan bij ons centraal
  • Duidelijke, overzichtelijke offertes
  • Alles is bespreekbaar, nee kennen we niet
  • Strakke planningen
  • We werken netjes en zorgvuldig
  • Eén aanspreekpunt tijdens de (ver)bouw of renovatie
  • Bekend in de regio, altijd bereikbaar

 

Ja, ik heb bouwplannen

Klant aan het woord

Zoekt u een betrouwbare aannemer, die verstand van zaken heeft en zijn afspraken nakomt en wilt u niet teveel betalen dan is Van der Vliet zeker een aanrader!