wat we doen

Prefab

In samenwerking met Middelkoop Conceptbouw realiseert Van der Vliet prefab woningen in de Bommelerwaard, Gelderland en Noord-Brabant.

Ja ik heb bouwplannen

In deze tijd zijn de bouwkosten een schommelende factor daarom biedt Van der Vliet nu ook woningen aan volgens de methode van prefab systeembouwen. De combinatie houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer zorgt ervoor dat we slimmer, sneller en goedkoper kunnen bouwen. Jouw woning wordt in modules geproduceerd door onze leverancier Construq en geleverd door Middelkoop Conceptbouw. Zodoende zijn onze gespecialiseerde timmermannen alleen nog maar bezig met waar ze goed in zijn: bouwen!

Het concept van Construq heeft 10 woningtypes, elk met een geheel eigen bouwstijl. Modulair opgebouwd maar toch ook af te stemmen op jouw eigen wensen wat betreft bouwvolume en afwerkingsniveau. Bekijk de woningtypes eens, wij weten zeker dat er een stijl tussenzit die jou bevalt.

Bekijk woningtypes

Daarom Van der Vliet:

  • Goede service
  • Komt afspraken na
  • Flexibel
  • Deskundig
  • Professioneel

Voordelen van prefab bouwen

Onze aanpak is eenvoudig en doeltreffend; hieronder een overzicht van de voordelen van prefab systeembouw.

Duurzaam

De prefab bouwmethode zorgt voor een duurzame woning die in korte tijd gerealiseerd kan worden. Het houtskelet en betonnen verdiepingsvloer worden als afzonderlijke modules geproduceerd. Te samen vormen ze een combinatie met hoge isolatiewaarden en voldoen ze aan de strenge eisen van het bouwbesluit.

Snel bouwen

Omdat veel voorwerk in de prefab fabriek gebeurd kan een woning in een paar dagen water- en winddicht worden gebouwd. Die korte bouwtijd komt de kwaliteit van de woning ten goede.

Kosteneffici├źnt

De kosten van de bouw zijn vanaf de start inzichtelijk en transparant. Geheel in lijn met jouw wensen en eisen.

Ontzorgen

Tijdens het traject is Van der Vliet is jouw bouwpartner en regelt alles van A tot Z. De bouwtekening, werkvoorbereiding, vergunningsaanvraag, EPC berekening, milieutoetsing, dit alles is in het voortraject van Construq al netjes afgehandeld.

Veel materiaalkeuze

In de showroom van Middelbouw kun je altijd terecht voor het maken van materiaalkeuzes. Ze hebben een ruim aanbod in ruwe materialen zoals stenen en dakpannen maar ook voor de afwerking met badkamers, vloeren, deuren, keukens en kasten.

Bekijk showroom online

Nog meer Nieuwbouw

Direct contact met de aannemer?

Wil je weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bouwplannen? Of heb je vragen of wil je een vergelijk? Aarzel niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee en geven je vlot inzicht in de mogelijkheden.

Neem contact op

We werken met kwaliteitsmerken

Vakmanschap vraagt om kwalitatief goede en duurzame materialen.

Wienerbergen
Wienerbergen
Keramiek
Rijswaard
Rijswaard
Baksteen
Kingspan
Kingspan
Bouwproducten
Klant aan het woord

Guido en z'n team hebben een mooi resultaat geleverd. Ben de gelukkige gebruiker van een nieuw ingedeelde zolder met een enorm dakkapel. Snelle reacties op telefoontjes en e-mails. Goed werk en voelt aan wat de klant voor ogen heeft. Prettig in de omgang en een goede prijs-kwaliteit verhouding.