project Nieuwbouw

Ruimtelijke nieuwbouwwoning met uniek landelijk uitzicht

Moderne architectuur met nul op de meter

Modern wonen in landelijke omgeving

Op een unieke plek in het polderlandschap net buiten Zaltbommel. Uniek om de locatie en uniek vanwege het fantastische uitzicht. Broos De Bruin Architecten maakte in nauwe samenspraak met de opdrachtgever een fantastisch modern laagbouw ontwerp dat volledig aansluit op de fraaie landelijke omgeving. Veel ruimte en licht aan de zijde waar het er echt toe doet, met materiaal- en indelingskeuzen die ervoor zorgen dat qua woonbeleving en energieverbruik ongelooflijke hoge prestaties worden bereikt.

Projectdetails

Opdrachtgever
Familie Karreman
Locatie
Ketelsteeg, Zaltbommel
Bouwperiode
medio 2019/2020
Architect
Broos De Bruijn Architecten
Werkzaamheden
Nieuwbouw
Levend schilderij als uitzicht

Optimale lichtwerking

Sublieme verdeling van wonen en koken met een volledig glazen achterpui. Een schilderij om in te leven. De aluminium kozijnen met triple glas zorgen voor maximale isolatie en optimale lichtwerking. De glazen achterzijde zorgt er ook voor dat het achterterras met een soortgelijke belijning volledig bij het woongedeelte wordt betrokken.

Massieve designtrap

Opvallend trapontwerp

De solide designtrap is een opvallend element in het interieur. Door de kastruimten die erin zijn verwerkt, is zelfs de trap een efficiënte opbergruimte. De moderne uitstraling en strakke afwerking zijn een lust voor het oog die in menig woonmagazine zeker niet zal misstaan.

Tuinontwerp geheel in stijl

‘Spelen’ met moderne belijning

De belijning van de achterzijde van de woning is bijzonder. Met een smaakvolle architectonisch verantwoorde belijning die van de hoofdwoning overloopt in de laagbouw aan de terraszijde. Met een overkapconstructie die geheel in stijl is doorgevoerd. Zelfs de belijning en solide terrasniveaus van de buitenruimte zijn in het zichtplan opgenomen door de architect.

Nog meer Nieuwbouw

Ja, ik heb bouwplannen