project Nieuwbouw

Woning met bedrijfsruimte in Ammerzoden

Functionele toepassing van wonen en werken

Efficiënt gebouwd met functionele toepassingen

De familie Koelewijn was al met een aannemer gestart met de uitvoering van hun bouwplannen. Door omstandigheden kwam deze samenwerking stil te liggen en werd aan Van der Vliet gevraagd om op de inmiddels bouwrijpgemaakte bouwplaats met fundering, de bouw verder te realiseren. Een uniek project, waarbij het woongedeelte gekoppeld moest worden aan een tevens nieuw te zetten werkplaats met vloerverwarming en verdieping.

Projectdetails

Opdrachtgever
Familie Koelewijn
Locatie
Kerkwijksekade, Ammerzoden
Bouwperiode
medio 2020
Architect
Eigen beheer
Werkzaamheden
Nieuwbouw
Ruime entree

Entree in klassieke stijl

De ruime hal van deze nieuwbouwwoning laat direct zien dat gekozen is voor een klassiek-moderne stijl met toepassing van degelijke materialen. De plavuizen vloer in combinatie met 3-vaks paneeldeuren en ruime glas-in-lood-deuren naar de verschillende leefruimten zijn hier het toonbeeld van.

Open leefkeuken in stijl

Ruime leefkeuken van alle gemakken voorzien

Een centrale ruimte in deze woning is de ruime leefkeuken. Veel opbergruimte en een traditionele opstelling met een stijlvolle eettafel met marmeren topblad centraal in de ruimte. Ook hier geven de glas-in-lood paneeldeuren de gewenste sfeerbeleving.

Aanbouw serre, aluminium frame

Extra leefruimte in de serre

Een duidelijke wens van de opdrachtgevers was een functionele buitenruimte waar men het jaar rond aangenaam kan verblijven. Door ruime serre opgebouwd uit aluminium frame en vooral veel glas, is aan die wens zeker beantwoord.

Nog meer Nieuwbouw

Ja, ik heb bouwplannen

Website door Lemone