project Nieuwbouw

Nieuwbouw luxe woonhuis Zaltbommel

Moderne woning in perfecte symmetrie

Perfecte symmetrie

Een nieuwbouwwoning met een opvallend lijnenspel en zowel binnen als buiten is het huis in perfecte symmetrie geconstrueerd en gebouwd. De steile kapconstructie heeft aan de voor- en achterzijde een fraaie overstek en wordt als het ware ‘gedragen’ door twee immens grote schoorstenen. Ook deze zijn weer in symmetrie aan de voor- en achterzijde geplaatst.

Projectdetails

Opdrachtgever
Familie Nijstad
Locatie
Waluwe, Zaltbommel
Bouwperiode
medio 2018
Architect
Bouwbureau Kramer
Werkzaamheden
Nieuwbouw
Cape Cod houten gevelbekleding

Moderne materiaalsoorten

Binnen het ontwerp is smaakvol gespeeld met de combinatie van verschillende materiaalsoorten zoals de off-white geverfde stenen, de grote raampartijen in de aluminium antracieten kozijnen, veel glasoppervlak en houten accenten. De stijlvol geïntegreerde aanbouwruimte uitgevoerd in Cape Cod hout, maakt deze ruime moderne woning compleet en tot een lust voor het oog. De rechthoekige met hout afgewerkte aanbouw geeft de woning op de begane grond extra ruimte in de vorm van een garage, praktische bijkeuken en aan de achterzijde een bijzonder ruime living met toegang tot het zonnige terras.

Luxe inrichting, praktische oplossingen en modern uitvoeringsniveau

Praktische indeling

Ook bij de indeling van deze luxe woning zijn bijzonder praktische oplossingen gekozen. Ook hier zijn begrippen als duurzaamheid, symmetrie, praktisch en ruimte, vooral veel ruimte, van toepassing. In nauwe samenwerking met een interieurarchitecte zijn ruimtelijke en vooral praktische oplossingen m.b.t. een lichtplan en ruimtelijke indeling gemaakt. Ook de materiaalkeuzen binnen zijn duurzaam en van hoog afwerkingsniveau.

Aluminium kozijnen met veel glasoppervlakte

Aluminium en veel glas

Gekozen is voor hoogwaardig aluminium kozijnen van Finstral. Deze kozijnen hebben een voortreffelijke isolatiewaarde doordat de kern uit kunststof bestaat, zowel aan de binnen- als de buitenzijde bedekt door aluminium schalen. De kozijnen zijn in de gewenste antraciet kleur geleverd en geplaatst. Opvallend aan zowel de deuren als de kozijnen bij deze nieuwbouwwoning zijn de enorme glaspartijen die garant staan voor veel lichtopbrengst in de woning.

Klant aan het woord

Samen met onze architect en interieurvormgever hebben we maandenlang gewerkt aan het ontwerp en de technische uitwerking van ons nieuwe huis. De bouw hebben we met veel vertrouwen uitbesteed aan Van der Vliet. Wij weten nu dat bouwen een proces is van vallen en opstaan. Enorm veel respect voor Guido en zijn mannen hoe ze omgaan met tegenslagen en telkens met een gedegen oplossing komen. Ze hebben een schitterende woning neergezet!

Nog meer Nieuwbouw

Ja, ik heb bouwplannen