project Verbouw

Verbouw badkamer Zaltbommel

Praktische indeling, smaakvolle uitvoering

Praktische badkamer naar eigen indeling

Een eigen ontwerp van de opdrachtgever. Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf maakte de technische tekeningen en zorgde voor de uitvoering. De oude badkamer werd volledig verwijderd en de nieuwe indeling werd vakkundig voorbereid. Een goed voorbereide werkplanning zorgde ervoor dat deze klus binnen afzienbare tijd was gerealiseerd. Met een meer dan tevredenstellend resultaat.

Projectdetails

Opdrachtgever
Familie Van der Kooi
Locatie
Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2012
Werkzaamheden
Verbouw
Mozaiek betegeling bad

Materiaal- en sanitairkeuze

Van der Vliet heeft het elektra, het loodgieterswerk, het stucwerk en de betegeling verzorgd. Ook het door de opdrachtgever uitgekozen en uitstekend op elkaar afgestemde sanitair werd uiteraard vakkundig geplaatst. Een leuke opdracht waarin onze timmerman ook nog zijn creativiteit kwijt kon, onder andere bij het maken van de praktische nis met sfeervolle verlichting.

Klant aan het woord

Zeer tevreden over het traject dat we gelopen hebben. Duidelijke offertes, goede prijs-kwaliteit verhouding. Verstand van zaken. Guido wil zelf ook kwaliteit leveren, is perfectionistisch en een vakman. Ook nawerk, wij hebben krimpscheurtjes in de voegen - dat schijn je vaker te hebben, wordt netjes in orde gemaakt.

Nog meer Verbouw

Ja, ik heb bouwplannen