project Aanbouw Verbouw

Verbouw en aanbouw Oude Stationsweg Zaltbommel

Efficient en snel bouwen kan!

Als het echt snel moet…

Een complete aanbouw aan de achterzijde, de ruimte beneden volledig onder handen genomen en ook nog even een nieuwe voorpui plaatsen. ‘Maar dan moet het wel in maximaal 1 week gedaan zijn’, was de vraag van de opdrachtgever. Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf maakte het waar; de complete opdracht binnen 1 week gereed. Als het echt snel moet dan kan het dus. Belangrijk is dan wel dat alles van te voren helemaal duidelijk is en er efficiënt gewerkt kan worden.

Projectdetails

Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Oude Stationsweg, Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2015
Architect
Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf
Werkzaamheden
Aanbouw Verbouw
Ruimtelijke werking door lichtinval

Volledige renovatie

De gehele benedenverdieping moest volledig onder handen genomen worden. Dat houdt in dat er een volledig nieuwe voorpui is geplaatst die op de werkplaats bij Van der Vliet al helemaal klaar was gemaakt. Daarnaast zijn de wanden goed onder handen genomen en zijn bouwtechnische afwerkingen netjes bijgewerkt. En dan dus nog de aanbouw aan de achterzijde. Fors doorwerken dus voor het team van Van der Vliet dat ook onder tijdsdruk dezelfde kwaliteit levert en oog blijft houden voor detail en praktische oplossingen.

Lichtvenster doet z'n werk

Aanbouw in 1 week

Een opdracht als deze binnen een week realiseren houdt in dat alles voorbereid moet worden. Dat houdt in dat de verschillende deelcomponenten die aangebracht moeten worden in het werk, zoveel mogelijk worden voorbereid en dus prefab op de locatie van de verbouwing of aanbouw aankomen. Goed afstemmen m.b.t. de benodigde voorbereidingen en enorm secuur inmeten vooraf. Daar zijn we bij Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf ijzersterk in, dat durven we best te zeggen van onszelf.

Openslaande deuren naar het terras

Gewoon doorgaan met bewonen

Bij een opdracht als deze waarbij de voorpui wordt vernieuwd en de achtergevel wordt voorzien van een aanbouw, is timing en snelheid van werken van cruciaal belang. Niet iedereen heeft zomaar even de mogelijkheid om even een paar dagen van huis te zijn en elders te overnachten. Het bewonen van de bouwlocatie, want dat is je woning dan even voor ons, moet dus zo ongestoord als mogelijk plaats kunnen vinden. Zo min mogelijk overlast, stof en rommeligheid. Dat vraagt om secuur en snel werk.

Nog meer Aanbouw

Ja, ik heb bouwplannen