project Aanbouw

Aanbouw stadswoning Kerkstraat Zaltbommel

Aanbouw tuingerichte leefkeuken

Stadswoning met ruimtelijke leefkeuken en tuinzicht

Soms heb je een project waarvan het resultaat zo in een woonmagazine kan worden geplaatst. De aanbouw van deze stadswoning in Zaltbommel is er zo eentje. Een forse verbouwing die enorm goed voorbereid is en dat moest ook wel. Belangrijk feit was namelijk dat de totale verbouwing in een tijdsbestek van maximaal 3 weken plaats moest vinden omdat de opdrachtgever wel gewoon zo ongestoord mogelijk moest kunnen blijven wonen in de ruimte. Strakke planning en dito voorbereiding van werkzaamheden is dan essentieel.

Projectdetails

Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Zaltbommel
Bouwperiode
Maart t/m september 2015
Architect
Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf
Werkzaamheden
Aanbouw
De tuingerichte kamer loopt over in het terras en vice versa

Lichtstraat met staalconstructie

Om een ruimtelijk effect te krijgen en vooral veel daglicht, is een staalconstructie met glas in het plafond aangebracht. Ook in de wand is gewerkt met bovenlichten die het ruimtelijke effect nog eens versterken. Ook de ingebouwde verlichting geeft in de avond een warme en stijlvolle belichting.

Lichtstraat met staalconstructie en bovenlichten in stijl

Praktische nissen, hoge plafonds

In de nieuwe leefkeuken zijn ruim opgezette nissen gemaakt. Het hoge plafond geeft een bijzonder ruimtelijk effect en zorgt voor rust en stijl in de nieuwe leefruimte. De houten keuken in modern landelijke stijl combineert hier bijzonder goed bij.

Keuken met veel lichtinval

Openslaande deuren halen het terras naar binnen

Doordat de aanbouw met veel glas is uitgevoerd, zowel in het plafond als ook in de wanden van de aanbouw, haal je letterlijk het zonnige terras naar binnen. Ook in de afwerking en bijvoorbeeld met betrekking tot het deurbeslag zijn met veel gevoel voor detail en stijl de juiste keuzen gemaakt.

Klant aan het woord

Het handige van een aannemer uit de eigen buurt is: hij kent de omgeving, hij weet wat er speelt. Maar een verbouwing gaat ook over emotie, want alles staat even op zijn kop. Dan is het een toegevoegde waarde als iemand dat begrijpt en met je meedenkt.

Nog meer Aanbouw

Ja, ik heb bouwplannen