project Verbouw

Riante villa in landelijke stijl

Unieke toepassing eikenhouten overstek, accenten en belijsting

Verder bouwen op wat eerder gedeeltelijk is neergezet

De familie Van Helvoort was jaren geleden al begonnen met de basis van de bouw. Tussentijds werd de bouw gestopt en aan Van der Vliet Aannemers werd gevraagd om de bouw van deze fraaie landelijke villa voort te zetten en compleet te maken. Een uitdaging die we niet dagelijks oppakken, voortborduren op een bestaande benedenverdieping van woongedeelte en het luxe bijgebouw. De eerste werkzaamheden bestonden uit grondig schoonmaken en het aanbrengen van een verdiepingsvloer.

Projectdetails

Opdrachtgever
Familie Van Helvoort
Locatie
Middelkampseweg, Nieuwaal
Bouwperiode
medio 2020
Architect
Frank Verweijst
Werkzaamheden
Verbouw
Overstek rieten dak in eikenhout

Authentieke eikenhouten overstek

Een overstekafwerking die niet veel meer wordt toegepast. Maar een uitvoering die aangeeft dat de opdrachtgever smaak heeft en de echt authentieke afwerking in landelijke stijl waardeert. Wij worden daar vrolijk van, natuurlijke robuuste materialen die een lust voor het oog zijn en die alleen met traditioneel vakmanschap kunnen worden gerealiseerd. Dat doen we graag!

Overstek met veel ruimte aan achterzijde

Ruime buiten leefruimte van alle gemakken voorzien

De buiten leefruimte aan de achterzijde van deze woning is meer dan riant te noemen. Met een terras van Belgisch hardsteen en ook hier is zeker niet bespaard op de robuuste en natuurlijke uitstraling van eikenhout. Compliment aan de opdrachtgever voor wat betreft de aankleding, inrichting en styling van deze mooie buitenruimte. Alles klopt 200%, alles is echt af!

Vanuit de keuken doorzicht naar verschillende ruimten

Ingedeeld met designers oog

Opvallend in deze villa is dat in welke ruimte je ook staat, er altijd sprake is van opvallende zichtlijnen. Verrassende doorkijkjes, strakke belijningen, stenen muurtoepassingen die het landelijke karakter extra benadrukken. Wij vonden het helemaal top dat de opdrachtgever ook voor het verlichtingsplan en de indeling met specialisten heeft gewerkt, chapeau!

Nog meer Verbouw

Ja, ik heb bouwplannen