project Renovatie

Renovatie paviljoen Tennisvereniging Zaltbommel

Een clubhuis waar iedereen zich thuis voelt

Veel afstemming met bouwcommissie

De Zaltbommelse tennisvereniging heeft in 2012/2013 het complete verenigingsgebouw laten renoveren door Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf. Ondanks de complexiteit van de renovatie en de tegenvallende weersomstandigheden in de eerste drie maanden van het renovatietraject, is het werk netjes op tijd en geheel naar wens uitgevoerd. Tijdens de renovatie is er voortdurend overleg geweest met een door de vereniging gevormde bouwcommissie.

Projectdetails

Opdrachtgever
ZTV Zaltbommel
Locatie
Tennispark Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2013
Architect
Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf
Werkzaamheden
Renovatie
Plaatwerk, kozijnen en afwatering kunnen weer vooruit

Veelomvattende renovatie

De renovatie betrof een geheel nieuwe indeling van de ruimtes, nieuwe vloeren, nieuwe muren, nieuwe doucheruimtes, nieuwe toiletruimtes, de uitbouw van de kantine en een nieuwe overkapping over een gedeelte van het terras. Ook de technische installatie moest grotendeels worden vervangen en aangepast, zoals het water, de verlichting, de elektrische installatie, de afvoer, de sanitairaansluitingen en de CV-installatie.

De zelf ontworpen bar

Logistieke uitdaging

Omdat het paviljoen van de tennisvereniging ver van de parkeerplaats en openbare weg ligt, was het nog een hele logistieke uitdaging om alles voor elkaar te krijgen. Ook qua benodigd materieel moesten er vaak creatieve oplossingen bedacht worden. Desondanks is alles volgens plan verlopen en is hier in de werkzaamheden nauwelijks hinder van ondervonden. Omdat de renovatie tijdens de winterperiode plaatsvond, was wel de gladheid en de vrieskou een complexe factor die overwonnen moest worden.

Strakke wanden met houten lambrizering

Inrichting met gezellige sfeer

Los van de bouwtechnische en aanpassingen op het gebied van de technische installaties, heeft Van der Vliet ook een aandeel gehad bij het inrichten van de ruimte. In samenwerking met vrijwilligers en de bouwcommissie van de club is zo een bijzonder gezellige en goed te onderhouden inrichting gerealiseerd. Ook de gedeeltelijke overkapping die aan een hoek van het paviljoen is aangebouwd biedt bij regenachtige dagen een aangename beschutting en tijdelijke schuilplek voor tennissers tegen de nattigheid.

Klant aan het woord

Ondanks de complexiteit van de renovatie en de tegenvallende weersomstandigheden, is het werk op tijd en geheel naar onze wens uitgevoerd. Vindingrijke en flexibele instelling, gecombineerd met het vakmanschap zijn karakteristieken van Guido en zijn mensen.

Nog meer Renovatie

Ja, ik heb bouwplannen

Website door Newstaed