project Renovatie

Dakrenovatie Koningin Wilhelminaweg Zaltbommel

in jaren 30-stijl gerenoveerd

Bouw in 1 week gereed

Een snelle actie van het bouwteam van Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf. Goed voorbereid en strak gepland. Het bestaande dak verwijderd, opnieuw opgebouwd en nog een extra stuk aangebouwd. En totaal in stijl weer afgewerkt. Niet eenvoudig bij een jaren 30 woning, maar zeker met succes uitgevoerd. Binnen 1 week was 90% van deze ‘operatie totale dakvernieuwing’ een feit. Met een meer dan tevreden opdrachtgever als gevolg en daar doen we het natuurlijk voor.

Projectdetails

Opdrachtgever
Anoniem
Locatie
Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2016
Architect
Bouwbureau Kramer
Werkzaamheden
Renovatie
Klaar voor de pannen

Extra aanbouw

Los van de totale vernieuwing van het dak van deze jaren 30 woning, werd er ook nog een extra ruimte aan de zijkant van de woning aangebouwd. Een fraaie extra functionele ruimte, geheel in de stijl van de bestaande bouw opgetrokken.

Zoals het vroeger ook ging

Overhangende daklijsten

Karakteristiek voor de jaren 30 bouwstijl zijn de extra overhangende daklijsten. Ook deze zijn uiteraard meegenomen in de totale dakvernieuwing. Een fraai gezicht als dat weer volledig nieuw in oude stijl is aangebracht en strak in de verf staat.

Overhangende daklijsten

De complete bouwploeg op volle kracht vooruit

Het komt niet vaak voor dat het gehele bouwteam van Van der Vliet Aannemers- en Afwerkbedrijf aan de slag is op 1 project. Omdat deze omvangrijke dakvernieuwing en daarnaast ook nog eens een extra aanbouw binnen 1 week moest worden gerealiseerd, werd de complete bouwploeg op dit qua bouwplanning prestigieuze project gezet. Om hoe dan ook de vooraf afgesproken deadline met zekerheid te kunnen halen en het hoge kwaliteitsniveau van Van der Vliet te kunnen garanderen. Uniek, maar als het moet dan zetten we echt alles in want: afspraak is afspraak!

Klant aan het woord

In het hele proces van de verbouwing aan onze woning heeft Guido een belangrijke rol gespeeld. Zijn betrokkenheid, advies en daadkracht hebben ervoor gezorgd dat we de juiste keuzes hebben kunnen maken. Guido en zijn team hebben een mooi nieuw dak opgeleverd, waar we erg tevreden over zijn.

Nog meer Renovatie

Ja, ik heb bouwplannen