project Verbouw

Dakkapel en zolder verbouwing Zaltbommel

Ruimtewinst door zolderverbouwing

10 Meter dakkapel

Als dat geen ruimte en lichtwinst opbrengt; een enorm lange dakkapel van 10m over de totale lengte van het huis. En als we dan toch bezig waren mochten we ook meteen de complete zolder nog even verbouwen. En zoals het vaak met dakkapellen gaat: in 1 in dag alles eraf en de nieuwe dakkapel erop! Normaal draaien we daar ons hand niet voor om, maar met dit extra lange exemplaar moesten we toch even stevig doorwerken. Goed plannen, alles prefab in onze timmerfabriek voorbereid en vooraf en in het werk telkens goed blijven passen en meten. Een bijzondere opdracht, zeker omdat je niet vaak zo’n lange dakkapel mag zetten.

 

 

Projectdetails

Opdrachtgever
Ming
Locatie
Zaltbommel
Bouwperiode
Medio 2012
Architect
Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf
Werkzaamheden
Verbouw
Speciaal vervoer voor een speciale dakkapel

In 1 dag eraf en erop

We hadden aardig wat bekijks toen de compleet voorgefabriceerde dakkapel met een forse hijskraan door de lucht heen werd getild. De voorbereiding was zorgvuldig en vakkundig gedaan door ons bouwteam en de aansluiting was door secuur inmeetwerk vooraf absoluut naadlooos. Dat zijn mooie momenten in het leven van een uitstekend samenwerkende bouwploeg.

10 meter dakkapel door de lucht

Enorme ruimtewinst

Naast het plaatsen van de dakkapel, werd ook nog eens de complete zolder verbouwd en opnieuw ingedeeld. dat kon nu ook omdat er 10 meter raampartij, bijna over de totale lengterichting van de zolder bij was gekomen. Resultaat: een forse winst in benutbare ruimte in de verschillende zolderkamers van in totaal zo’n 20 vierkante meter. Dat is een aardig kamer qua oppervlakte. Daarnaast uiteraard ook veel lichtval extra op de doorgaans toch vaak donkere zolderruimten.

Dakkapel geland

Bijzonder tevreden opdrachtgeefster

Opvallend aan dit project is nog de enorm vriendelijke en enthousiaste opdrachtgeefster. We zijn bijzonder trots op zoveel enthousiasme over ons werk en het resultaat. Zonder naast ons schoenen te gaan lopen, wilden we dat toch even vermelden.

Klant aan het woord

Guido en z'n team hebben een mooi resultaat geleverd. Ben de gelukkige gebruiker van een nieuw ingedeelde zolder met een enorm dakkapel. Snelle reacties op telefoontjes en e-mails. Goed werk en voelt aan wat de klant voor ogen heeft. Prettig in de omgang en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nog meer Verbouw

Ja, ik heb bouwplannen